«Μιλάμε για το βιβλίο»

Με τον Μερκούρη Αυτζή, τον Παναγιώτη Δημητρόπουλο και με τον Πέρση συγγραφέα Φάρις Νεζάντ…

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε στους 102,5 των Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55.

Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Αυτό το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου, θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τον συγγραφέα παιδικών ιστοριών Μερκούριο Αυτζή για το βιβλίο του «Ο Ορφέας και οι νταήδες με τα κίτρινα ποδήλατα» σε εικονογράφηση Λήδας Βαρβαρούση (εκδόσεις Ψυχογιός), ένα βιβλίο για τον σχολικό εκφοβισμό και με τον συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλο για το όμορφο παραμύθι του «Η μαγική ευχή», (εκδόσεις Anima), ένα εξαιρετικό βιβλίο, που μας αποκαλύπτει τη ματαιότητα κάποιων ευχών και προσδοκιών μας.

Το τελευταίο ημίωρο της εκπομπής θα υποδεχτούμε στο στούντιο με τον Πέρση συγγραφέα Φάρις Νεζάντ για να συνομιλήσουμε για το βιβλίο του «Η Κατάρα των Αρχαίων», μια σύγχρονη νουβέλα βασισμένη κι εμπνευσμένη από αληθινές ιστορίες και σύγχρονα γεγονότα στην Ελλάδα της κρίσης. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή για σχόλια, παρατηρήσεις και συμμετοχή στις κληρώσεις βιβλίων 24210-62024. Μπορείτε επίσης να μας προσφέρετε βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας σε μια συνεργασία με το library4all (www.library4all.com) προκειμένου να ενισχύσουμε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγοί της εκπομπής μας η ΄Ανεμος Εκδοτική(www.anemosekdotiki.gr, Aιγίνης 14 Κυψέλη TK 11362, τηλ. 2108223574) και το Ξενοδοχείο Κυψέλη (Αγίου Νικολάου 1 και Αργοναυτών- Βόλος, τηλ: 24210-24420, www.hotelkipseli.gr). Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.

Σας περιμένω κοντά μας

Διονύσης Λεϊμονής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.