Μοναδική τζαζ μουσική βραδιά

Με τον Craig Bailey απόψε Πέμπτη στο Lab Art

Ο CRAIG BAILEY (USA) με το Κώστα Μαγγίνα Quartet απόψε Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Βόλο και το Lab Art! «A tribute to Ray Charles and the masters of Rhythm & Blues!»
Συμμετέχει το Εργαστήρι Jazz αυτοσχεδιασμού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, υπό τη διεύθυνση του Αντρέα Παπαγιαννακόπουλου. Craig Bailey αλτο σαξόφωνο, Κώστας Μαγγίνας κιθάρα, Αγαμέμνων Μαρδάς ακουστικό μπάσο, Χρήστος Γερμένογλου τύμπανα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για «μια ανεπανάληπτη τζαζ μουσική βραδιά στην αρχή του Μαρτίου με καλεσμένο το σαξοφωνίστα που συνεργάστηκε με το Ray Charles επί σειρά ετών- μη λείψετε!!
Εισιτήρια 8 ευρώ προπωλούνται από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και το Public. Στο ταμείο η είσοδος θα είναι 10 ευρώ.
*Σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου το απόγευμα, θα εκτελεστεί μάθημα workshop με τον καλεσμένο σαξοφωνίστα στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Πληροφορίες- συμμετοχές στο 6959 262 444. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5»

Ο Craig Bailey
Φημισμένος για τον ζεστό του ήχο, το λυρισμό αλλά και την ξεχωριστή σχέση που αναπτύσσει με το κοινό στις συναυλίες του ο Craig Bailey είναι ένας από τους πιο δραστήριους αλτο σαξοφωνίστες της Νέας Υόρκης. Μόνιμο μέλος της ορχήστρας του Ray Charles από το 1987 μέχρι το 2004 και του κουαρτέτου του ντράμερ Akira Tana και του μπασίστα Rufus Reid έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς της jazz όπως οι: Tom Harrell, Bobby Watson, Art Blakey, κ.α.
Μετά από δυο χρόνια συναντιέται ξανά με έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς τον Κώστα Μαγγίνα στην κιθάρα για να παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στην μουσική του θρυλικού Ray Charles που σφράγισε με τις ερμηνείες του μια ολόκληρη εποχή και ταύτισε όσο κανένας άλλος το όνομά του με την μαύρη αμερικάνικη μουσική παράδοση της soul, του blues, της gospel και της jazz.
Μαζί τους δυο ξεχωριστοί μουσικοί, ο Αγαμέμνων Μαρδάς στο ακουστικό μπάσο και o Χρήστος Γερμένογλου στα τύμπανα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.