Οι Black Keys στο Rockwave του 2015

Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού τα τελευταία χρόνια, οι Black Keys, θα έρθει στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία στο Terra Vibe Park, στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Οι Black Keys, ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα παγκοσμίως θα εμφανιστεί στη Μαλακάσα το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων από την ίδρυση του Φεστιβάλ. Οι διοργανωτές, μέσω του βίντεο που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media, υπόσχονται να ανακοινώσουν περισσότερα ονόματα – έκπληξη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η ιστορία για τα «Μαύρα Κλειδιά» ξεκινά στις αρχές του 2000 στο Άκρον του Οχάιο, όταν οι πρώην συμμαθητές Νταν Άουερμπακ (κιθάρα, φωνή) και Πάτρικ Κάρνι (τύμπανα) αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα για να μπολιάσουν τις blues επιρροές τους και την garage αισθητική με την αγάπη τους για την indie rock, με το άλμπουμ «The Big Come Up» να κυκλοφορεί το 2002. Ακολούθησαν τα «Rubber Factory» και «Thickfreakness» τα οποία αποθεώθηκαν από κοινό και κριτικούς μετατρέποντας τους Black Keys στο πιο αναγνωρίσιμο συγκρότημα των σκληρών ηλεκτρικών blues. Οι live εμφανίσεις τους αποτελούσαν από τότε αντικείμενο συζήτησης, κατατάσσοντάς τους στα πιο δυναμικά ντουέτα της μουσικής ιστορίας.
Η δισκογραφική συνέχεια για τους Black Keys επεφύλασσε τα «Magic Potion» και «Attack And Release» διευρύνοντας τη φήμη τους, ενώ τα «Your Touch» και «I Got Mine» βρέθηκαν στις λίστες με τα καλύτερα τραγούδια, τις χρονιές που κυκλοφόρησαν. Η ανοδική τους πορεία συνεχίστηκε με το «El Camino» και το άκρως επιτυχημένο βίντεο του τραγουδιού «Lonely Boy».
Ακλούθησε μεγάλη περιοδεία για το γκρουπ μέχρι την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου τους με τίτλο «Turn Blue», ο οποίος δεν άργησε να κατακτήσει την κορυφή των charts.
Τιμές εισιτήριων
Τα πρώτα κοστίζουν 36 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ, ενώ στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ. Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 2 Δεκέμβριου.

Σημεία προπώλησης: Αθήνα – Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366 – Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 2103801464, Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133. Θεσσαλονίκη – Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880, Rover Bar, Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα, Τηλ. 2310 544304. Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.