Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στον Βόλο

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στον Βόλο για μια συναυλία στην αρχή της άνοιξης, το Σάββατο 28 Mαρτίου 2015. «Μία μοναδική βραδιά με τη γνώριμη πλέον ενέργεια του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα. Μια live παράσταση με βασικό μήνυμα τη μουσική, τη χαρά και την ελπίδα!

Ετοιμαστείτε για ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα), Κωνσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).

Lab art – Βόλος- Πολυχώρος Τσαλαπάτα. Doors open – 22:00. 10 ευρώ προπώληση- 12 ευρώ στο ταμείο. Πληροφορίες 2421 40 3454. Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00

Σημεία προπώλησης: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη & Ευαγγελιστρίας). Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876, καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public | Seven spots | Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα! Στους χορηγούς επικοινωνίας, το «Ράδιο-Ένα 102,5».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.