Στην Κοζάνη και τον Βόλο η Βασιλική Καρακώστα

Η Βασιλική Καρακώστα στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης περιοδείας της με τίτλο από τον νέο της δίσκο “Κουρελού” έρχεται για μια μυσταγωγική συναυλία στο στέκι του «Φιλοπρόοδου Συλλόγου».

Μετά την ηχηρή συναυλία της στα βόρεια προάστια της Αθήνας και λίγο πριν τη συμμετοχή της στο 1ο Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου στον Βόλο, ανυπομονεί να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, την Κοζάνη.

Κάπου εκεί ανάμεσα στις οροσειρές του Βερμίου του Μπούρινου και των Πιερίων-στην Κοζάνη- ο δραστήριος “Φιλοπρόοδος Σύλλογος” καλεί τη Βασιλική Καρακώστα και μας προσκαλεί για την κοινή μας μουσική γιορτή, που πάντα στέκεται εμπρός μας, ως αφορμή συνάντησης.

Μαζί της δυο κορυφαίοι συνεργάτες της ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο μπάσο και στις λούπες και ο Στάθης Άννινος στο πιάνο και στους συνθετητές.Θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον νέο της δίσκο με τίτλο “Κουρελού”.

“Ακούγοντας την Βασιλική Καρακώστα να τραγουδάει κομμάτια από κάθε δυνατή παράδοση, καινούρια δικά της που ταιριάζουν στην ηλικία και το ταμπεραμέντο της, λες μέσα σου να! αυτό το κορίτσι του δίνει και καταλαβαίνει του τραγουδιού, του βγάζει τα μέσα έξω, το κάνει δικό της – και δικό μας! Το νιώθει και το νιώθουμε! Το ευχαριστιέται και το ευχαριστιόμαστε! Ξέρει να φτιάχνει μια όμορφη «κοινότητα» – πρώτα με τους φίλους της πάνω στη σκηνή, σαν ομάδα, και μετά μ’ εμάς. Και να κάνουμε το ταξίδι… “

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.