Σύνδεση με νέες παραστάσεις όπερας στο «Αχίλλειον»

Σε συνεργασία με την «Μετροπόλιταν όπερα» και το «Κόβεν Γκάρντεν»

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζεται με νέες παραγωγές το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» που συνδέει απευθείας τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης με διάφορες πόλεις χωρών στις πέντε ηπείρους, που συμπληρώνεται για δεύτερη χρονιά φέτος με μεγάλες παραστάσεις μπαλέτου σε απευθείας σύνδεση με το Royal Opera House του Θεάτρου Κόβεν Γκάρντεν του Λονδίνου.

Τη μεγάλη αυτή συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στην πόλη του Βόλου ανανεώνεται και πάλι η συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ από το Δήμο Βόλου με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Όπως είναι γνωστό το βραβευμένο πρόγραμμα αναμετάδοσης σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας, παρουσιάζεται εδώ και τρία χρόνια στο «Αχίλλειον» στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Βόλου και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του «Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού, Πολιτισμού- Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο» (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης. Η συμφωνία αυτή και η φετινή συνεργασία θα δώσει την ευκαιρία και πάλι στους φίλους της όπερας στην πόλη , αλλά και από τις γειτονικές πόλεις -ένα ειδικό κοινό φιλοτέχνων- να απολαύσουν αριστουργήματα της όπερας και του μπαλέτου. H αρχή γίνεται με το έργο « Μάκβεθ (Verdi)»- 11 Οκτωβρίου 2014 στις 19:55. Όλο το πρόγραμμα στο www.magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.