Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής»

Με δυο συναυλίες των μικρών και μεγάλων μαθητών, συνεχίζει το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων η «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου.

Η συναυλία των μικρών μαθητών, που θα αρχίσει στις 7μ.μ.. περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα και άλλα τραγούδια από μεμονωμένους μαθητές καθώς και από τις ορχήστρες με κιθάρες και μπουζούκια, αλλά και από τη χορωδία της σχολής που θα αποδώσει Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.
Στη συναυλία των ενηλίκων μαθητών που θα αρχίσει στις 8.30μ.μ. θα υπάρξουν μικρά αφιερώματα σε είδη τραγουδιών και συνθέτες.

Συγκεκριμένα θα αποδοθούν: αφιέρωμα στους Μ. Χατζιδάκι- Μ. Θεοδωράκη με τους Θαν. Τσασκόπουλο και Γιάννη Αναστασίου, στο ιταλικό τραγούδι με τους Γιώργο Βαΐτσης, Ρίτα Παπαγεωργίου και Σπύρο Αλεξίου, στο δημοτικό τραγούδι με τον Άγγελο Τσαρούχα και Κώστα Σακελλαρίου. Η συναυλία θα κλείσει με αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη που θα αποδώσει ο Μιχάλης Καλογερόπουλος, συνοδεία λαϊκής ορχήστρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.