Χριστουγεννιάτικη έκθεση από το Γηροκομείο Βόλου

Από 20 έως 31 Δεκεμβρίου στο “ΠΟΛΙS” Τεχνών & Επιστημών

«Ακόμα μια Γιορτή Τέχνης η τέταρτη κατά σειρά έρχεται από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο «Πόλιs» Τεχνών και Επιστημών στη Γ. Καρτάλη 88 και Χατζηαργύρη και θα διαρκέσει 11 συνολικά ημέρες έως και την Τετάρτη παραμονή Πρωτοχρονιάς», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε κλίμα εορταστικό και με ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές επτά κυρίες αλλά και για πρώτη φορά τη συμμετοχή εκδοτικού οίκου «Δυας» με δεκάδες τίτλους βιβλίων καθώς και τη συμμετοχή του Εκπαιδευτικού Φορέα «Πολίτες Εν Γνώσει» θα παρουσιαστούν δημιουργίες decoupage, παραδοσιακά γλυκά, βιολογικά Σαπουνάκια, κοσμήματα, γούρια, χειροποίητα υφάσματα και κεριά καθώς και διάφορα αξεσουάρ.

Η Χριστουγεννιάτικη Εκθεση είναι μια διοργάνωση του Γηροκομείου Βόλου όπου επίσης θα συμμετέχει με χειροποίητες δημιουργίες, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθούν για την εξυπηρέτηση των σκοπών του ιδρύματος.
Οι συμμετέχουσες είναι οι παρακάτω : Ιωακειμίδου Ακριβή, Θωμοπούλου Γιασεμή – decoupage, Καραβοσιάνη Ντέμη-παραδοσιακά γλυκά, Μαργαρίτη Αλεξία-Βιολογικά Σαπουνάκια, Μιντζιβίρη Φωτεινή-Κοσμήματα & Γούρια, Παπαθανασίου Φωτεινή-Χειροποίητα Υφασμάτινα Αξεσουάρ, Ροντογιάννη Μαρία-Χειροποίητα κεριά.

Η Χριστουγεννιάτικη Εκθεση θα είναι ανοιχτεί τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων του Βόλου και η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του “ΠΟΛΙS” τεχνών και επιστημών 2421021021 ή στο site : www.peg.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.