H 3η Πανελλήνια συνάντηση σαξοφώνου στην Πορταριά

Η Μουσική Σχολή Τραγουδάρα και ο Σύλλογος Σαξοφωνιστών Ελλάδος σε συνεργασία με δώδεκα μουσικά ιδρύματα της χώρας, διοργανώνουν ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή μας, την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Σαξοφώνου στο «Xenia Palace» στην Πορταριά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Σεμινάρια, διαλέξεις, master classes, διαγωνιστικό μέρος, συναυλίες, συγκροτούν ένα μεστό διήμερο που μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι θελήσουν στις αίθουσες του ‘’Xenia Palace’’ στην Πορταριά.
Επίσημος προσκεκλημένος του σημαντικού αυτού διημέρου είναι ο διεθνούς φήμης Γάλλος σαξοφωνίστας Georges Porte. Στην 3η Πανελλήνια συνάντηση Σαξοφώνου θα διδάξουν οι καθηγητές: Georges Porte, Ξενοφώντας Αβράμογλου, Στέλλα Αραμπατζόγλου, Βασίλης Κίτσος, Γιώργος Λυγερίδης, Στάθης Μαυρομμάτης, Ιωάννα Πολυμεροπούλου, Μπάμπης Προδρομίδης, Θεόφιλος Σωτηριάδης και φυσικά ο Θάνος Φυσέκης καθηγητής της Μουσικής Σχολής Τραγουδάρα και ψυχή της διοργάνωσης.

Για το ευρύ κοινό έχουν προγραμματιστεί δύο συναυλίες το Σάββατο 4 Απριλίου στις 9 :00 το βράδυ και την Κυριακή 5 Απριλίου στις 4:00 το απόγευμα (είσοδος ελεύθερη), με την συμμετοχή κορυφαίων ορχηστρών σαξοφώνου της Ελλάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.