Mελοποιημένη ποίηση απ΄την Βολιώτικη Χορωδία

Η Βολιώτικη Χορωδία, αποδεχόμενη πρόσκληση του φορέα πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός», συμμετέχει στην εκδήλωση με γενικό τίτλο «Μουσικές θαλασσογραφίες και άλλες υμνωδίες» που διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου 2015.

Η Βολιώτικη Χορωδία με μαέστρο την κα Στάσα Τζάλλα και πιανίστα τον κ. Νίκο Νέβρο, έχοντας ως κεντρική αναφορά τον στίχο του Νίκου Γκάτσου «Με την Ελλάδα καραβοκύρη», θα ερμηνεύσει τραγούδια ελλήνων συνθετών πάνω σε στίχους ελλήνων ποιητών που υμνούν την ζωοδότρα Θάλασσα, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, ώρα 8:00 μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «καλούμε τα πολλά τακτικά και αρωγά μέλη, που σταθερά στηρίζουν την λειτουργία της 78χρονης Χορωδίας μας, καθώς και ολόκληρο το μουσικόφιλο κοινό της πόλης μας, να παρακολουθήσουν την Συναυλία, στην οποία, πέραν της Βολιώτικης Χορωδίας, συμμετέχουν η Παιδική και Νεανική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως και ο συνθέτης-κιθαρίστας Γιώργος Φουντούλης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.