Στ. Ξεκαλάκης στο «Ράδιο-Ένα»: Στόχος να επανασυνδεθούμε με την κοινωνία»

«Υπάρχουν στελέχη, που προτιμούν ένα μικρό κι ελεγχόμενο κόμμα»
Τόνισε ότι το ζητούμενο δεν είναι τα αξιώματα, αλλά η συσπείρωση του δημοκρατικού κόσμου

Στόχος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» είναι να υπάρξει επανασύνδεση με την κοινωνία δήλωσε το πρωί στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, που θα βρεθεί στον Βόλο, για την ανοικτή εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 11 το πρωί, στο PARK, που θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής.
Όπως τόνισε ο ίδιος, «στην πολιτική θεωρώ ότι ήταν επιβεβλημένο να ξαναβρεθούμε τους πρώην συντρόφους μας που δεν μας χωρίζει κάτι από το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών. Επίσης με τους φίλους από το ΠΟΤΑΜΙ . Είναι οξύμωρο να βρισκόμαστε στην ίδια ομάδα στην Ευρωβουλή και στην Ελλάδα να είμαστε ξεχωριστά».
Όπως σημείωσε ο ίδιος, «εκτός από την αναπαλαίωση υπάρχει και η ανανέωση στα πρόσωπα. Όσοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο που θα είναι ανοικτό στην κοινωνία θα συνδιαμορφώσουν την κατάσταση. Όλοι όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν τις προτάσεις τους».
Εξήγησε μάλιστα, ότι «όσες φορές η προοδευτική παράταξη ήταν ισχυρή, ο λαός είχε κέρδος. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι σε κάθε μετερίζι, γιατί το ζητούμενο δεν είναι ποιος θα πάρει τα αξιώματα αλλά πως η παράταξη, θα συσπειρώσει το δημοκρατικό κόσμο, γιατί μια μεγάλη πλειοψηφία παραμένει στην αποχή»

Η πρόσκληση

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη διοργανώνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση την Κυριακή 12/3/2017 στις 11.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο “ΠΑΡΚ” Θα μιλήσουν :
• Στέφανος Ξεκαλάκης, Γραμματέας Κ.Π.Ε του ΠΑΣΟΚ,
• Θωμάς Ψύρρας, εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ,
• Πασχάλης Τόσιος, μέλος της Γραμματείας του ΚΙΔΗΣΟ,
• Λεωνίδας Αλατάς, εκπρόσωπος των Κινήσεων Πολιτών.
Στη συνέχεια, ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, θα παρευρεθεί στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, με το εξής πρόγραμμα:
• Ώρα 17:00, Συνεδρίαση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας
• Ώρα 18:30, Συνεδρίαση διευρυμένου Νομαρχιακού Οργάνου θεσμικών στελεχών (αυτοδιοίκηση, μαζικοί χώροι, επιμελητήρια, κ.α.) ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.
Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.