Επιλογή κρασιού για Σουβλάκι κοτόπουλο με παστουρμά και σάλτσα ξινόγαλα

Το κόκκινο κρασί ΜΕΤΗΕΑ της Οινοποιίας Βρυνιώτη.
Το κόκκινο κρασί ΜΕΤΗΕΑ της Οινοποιίας Βρυνιώτη.

Ισορροπία γεύσεων

Μια συνταγή που μας μεταφέρει σε γεύσεις ανατολής με την διακριτική αλλά όχι αμελητέα  παρουσία του παστουρμά ,της μουστάρδας και των μπαχαρικών που ‘’φοριούνται σαν κοστούμι’’ στο μαριναρισμένο  σουβλάκι από κοτόπουλο! Πικάντικο? Οπωσδήποτε!!!Τι κρασί? Αρωματικό, φρουτώδες με ελαφρά γλυκύτητα και ξηρότητα, ήπιες  τανίνες, ικανό να ανταπεξέλθει στον πικάντικο χαρακτήρα του πιάτου μας και να μας χαρίσει έναν ικανοποιητικό συνδυασμό μεγιστοποιώντας την απόλαυση! Επιλέγουμε ένα κόκκινο κρασί της Οινοποιίας Βρυνιώτη από την Εύβοια αποτελούμενο από τις ποικιλίες Merlot και Μαύρο Μοσχάτο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω ζητούμενα!

Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κρασί από το κελάρι του wine bar στο ξενοδοχείου Kivo Art & Gourmet Hotel αλλά και των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.