Κρασί για τη χοιρινή πανσέτα με γλυκόξινο κυδώνι και λωτό

Η Μαλαγουζιά του κτήματος Αμπελόεις από την Καβάλα
Η Μαλαγουζιά του κτήματος Αμπελόεις από την Καβάλα

Είναι ευφυές, περίτεχνο και σαφώς νοστιμότατο το σημερινό μας πιάτο που χαρακτηρίζεται από τις γλυκόξινες γεύσεις του <<πειραγμένου>> κυδωνιού, του ωμού λωτού και την ελαφριά λιπαρότητα της πανσέτας. Και η επιλογή του οίνου που επιλέξαμε να το συνοδεύσει είναι μια Μαλαγουζιά του κτήματος Αμπελόεις από την Καβάλα. Μια εξαιρετική Μαλαγουζιά με σύνθετη αρωματική παλέτα όπου κυριαρχούν τα αρώματα λευκών λουλουδιών και φρούτων όπως ροδάκινο, βερίκοκο και πορτοκάλι. Τέλεια και απαραίτητη για το πιάτο μας οξύτητα και εξαιρετική ισορροπία στην γεύση με μεγάλη διάρκειας επίγευση.

Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κρασί από το κελάρι του wine bar στο Kivo Art & Gourmet Hotel αλλά και των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisineκαι Kivo Modern Asian Dining στην Σκιάθο!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.