Κρασί για το Καπνιστό κοτόπουλο σε φασκόμηλο και πορτοκάλι

Το Sauvignon blanc  από το Κτήμα Γεροβασιλείου
Το Sauvignon blanc από το Κτήμα Γεροβασιλείου

Η συνύπαρξη κρασιού και φαγητού μπορεί να οδηγήσει είτε σε επικράτηση του κρασιού είτε σε επικράτηση του φαγητού η σε μια αρμονική σχέση και των δυο. Προϋπόθεση για την αρμονία είναι κρασί και έδεσμα να έχουν όμοια γευστική και αρωματική ένταση. Ένταση στην ένταση είναι το ζητούμενο και σήμερα μιας που το πιάτο μας έχει πλούσιο και έντονο γευστικό χαρακτήρα, με αρώματα και γεύσεις καπνού, φρούτων και φασκόμηλου να το χαρακτηρίζουν. Επιλέγουμε ένα λευκό βαρελάτο Sauvignon blanc από το Κτήμα Γεροβασιλείου. Η ιδιαιτερότητα του στηρίζεται στο ότι έχει ζυμωθεί μαζί με τις οινολάσπες του μέσα σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, απ’όπου παίρνει και τα μοναδικά αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του. Το πολύ καλά ισορροπημένο και γεμάτο σώμα σε συνδυασμό με την καπνιστή επίγευση το κάνουν ένα εξαιρετικό ταίρι δίπλα στο καπνιστό και γεμάτο αρώματα και γεύσεις κοτόπουλο.

Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κρασί από το κελάρι του wine bar στο Kivo Art & Gourmet Hotel αλλά και των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisineκαι Kivo Modern Asian Dining στην Σκιάθο!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.