Τα έβαλε με 150.000 συμπολίτες

Όταν χτυπούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου για την φασιστική νοοτροπία που διέπει την δημοτική αρχή, κάποιοι πίστεψαν ότι η κριτική που ασκούσαμε ήταν προσωπική και δεν είχε σχέση με τα προβλήματα της κοινωνίας.
Χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα για να κατανοήσουν όλοι ότι το πρόβλημα δεν ήταν μεταξύ Καρεκλίδη και Μπέου, αλλά της πολιτικής του δευτέρου που ήθελε να δημιουργήσει ένα δήθεν εχθρικό περιβάλλον. Αποδείξεις πολλές. Ο κ. Μπέος, μετά τα έβαλε και με άλλους δημοσιογράφους που του ασκούσαν κριτική και ύστερα με πολιτικούς και απλούς πολίτες. Όποιος έχει διαφορετική άποψη ήταν εχθρός του και έπρεπε να υβριστεί, να προπηλακιστεί και να υποβιβαστεί.
Τις τελευταίες ημέρες, οι εχθροί του έγιναν όλοι οι Βολιώτες, οι οποίοι είχαν πρόβλημα με το νερό και τόλμησαν να βγουν στα ΜΜΕ και να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας το υπέρτατο αγαθό της ζωής τους, το νερό.
Με περισσό θράσος, τόλμησε και έβγαλε γλώσσα και κατά όλων των Βολιωτών, που ένα πλειοψηφικό μέρος τον ανέβασε στο ύπατο αξίωμα, αυτό του πρώτου πολίτη του Βόλου.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βέρα» είπε για κάποιες «κατίνες» και κάποιους «κυρ Νίκους» που βγαίνουν και κάνουν κριτική, που αν θέλουν να μην τον ξαναψηφίσουν. Αυτό είναι υπέρ σίγουρο, διότι μια φορά γίνεται το λάθος, τη δεύτερη είναι έγκλημα. Οι πολίτες, το πήραν είδηση πλέον ότι δεν μπορεί να ασκήσει υπεύθυνα τα καθήκοντα του, παραβαίνοντας και τους νόμους που τον έχουν θέσει σε αργία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.