Κ. Αγοραστός: «Στηρίζουμε με πράξεις τον αθλητισμό»

Νέο παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας

Νέο ξύλινο παρκέ εμβαδού 1538 μ2 διαθέτει πλέον το κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας καθώς ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η τοποθέτησή του. Στο κλειστό βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος και Μαρία Μαμάρα, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου κ.α.

Το έργο προϋπολογισμού 80.000 ευρώ (με ΦΠΑ) υλοποιήθηκε από εθνικούς πόρους (ΣΑΕΠ017) και εξασφαλίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που πρέπει να διαθέτει ένα αθλητικό δάπεδο όπως ελαστικότητα, αναπήδηση μπάλας, αντοχή κλπ, καθώς και αισθητική. Έτσι δίνεται πλέον η δυνατότητα στους αθλητές να αγωνίζονται σε ένα άνετο και ασφαλή χώρο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Ο αθλητισμός για εμάς είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και διαπλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας.

Με σχέδιο και προγραμματισμό ολοκληρώνουμε ημιτελή αθλητικά έργα σε όλη τη Θεσσαλία και βελτιώνουμε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, για να δώσουμε στους πολίτες μια διέξοδο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και για να προστατεύσουμε τους νέους μας από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής. Μέσα από το νέο ΕΣΠΑ δρομολογούμε τη βελτίωση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πρόκειται να συνεργαστούμε με όλους τους συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία για περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις, καθώς και για δράσεις που αφορούν στην υγεία των αθλητών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.