Λάρισα: Τους έπιασαν την ώρα που έπαιζαν «φρουτάκια»

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εντοπίστηκε χθες (19-11-2014) το βράδυ στη Λάρισα κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 26χρονος Έλληνας, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και τρία ακόμη άτομα και συγκεκριμένα μία 41χρονη, υπήκοος Σερβίας, ένας 36χρονος, υπήκοος Αλβανίας και ένας 55χρονος Έλληνας που συμμετείχαν ως παίκτες, σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί μια 25χρονη Ελληνίδα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν στο κατάστημα αιφνιδιαστικό έλεγχο. Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι είχε τεθεί σε λειτουργία ένας κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής «server» με συνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους οκτώ υπολογιστές, σε τρεις από τους οποίους διεξαγόταν τυχερό παίγνιο τύπου «φρουτάκια».

Στο χώρο του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τις περιφερειακές συσκευές τους,
• ένα μηχάνημα εκτύπωσης καρτών,
• αποδείξεις αγοράς καρτών, συνολικού χρηματικού ποσού 1.715 ευρώ,
• το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα λειτουργούσε χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, καθώς και χωρίς άδεια παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος στερούταν άδειας εργασίας.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί παιγνίων και της παράβασης υγειονομικών διατάξεων, θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.