Νέα δεδομένα στην υπόθεση του 21χρονου : τον σκότωσαν, κυριολεκτικά, στο ξύλο!

Νέα δεδομένα στη δολοφονία του 21χρονου Ντανιέλ Ντζιάφα από την Αλβανία που, το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρός και καμένος στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Αγιάς, δημιουργεί η έκθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. Έκ­θεση που επιβεβαιώνει το αποτρόπαιο του εγκλήμα­τος παρότι αναιρεί τις αρχικές εκτιμήσεις περί δολο­φονίας με πυροβολισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν της «Ε», η νεκρο­τομή – που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη – απέδειξε τελικά πως ο άτυχος 21χρονος δεν δολοφονήθηκε με πιστόλι όπως εκτιμήθηκε αρχικά, αλλά χτυπήθηκε μέ­χρι θανάτου με αμβλύ, νύσσον και θλον όργανο με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να «σαρώνουν» εκ νέου χθες την περιοχή ψάχνοντας το φονικό όργανο, προχωρώντας σε προσαγωγές υπόπτων αναζητώντας παράλληλα μαρτυρίες.

Η ιδιαίτερη βιαιότητα των δραστών, όπως και η απόφαση τους να κάψουν μετά τη δολοφονία τη σορό του 21χρονου, αποδίδει στο έγκλημα διαστάσεις εκδίκησης και μίσους, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητά ομοεθνείς του άτυχου νεαρού αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο η ερωτική αντιζηλία να αποτέλεσε το κίνητρο της δολοφονίας.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2015/07/28/nea-dedomena-stin-ipothesi-tou-21chronou-alvanou-ton-skotosan-kiriolektika-sto-xilo/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.