Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η μητέρα του αδικοχαμένου 4χρονου στα Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η απολογία της 40χρονης οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου που προκάλεσε τον θάνατο σε αγοράκι μόλις 4 ετών

Όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr λίγη ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα με την παράσυρση και τον θανάσιμο τραυματισμό 4χρονου αγοριού που διέσχιζε πεζός τον δρόμο επί της οδού Καβράκου, πλησίον της πλατείας «Αγρότισσας», διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Τραγικές φιγούρες η 30χρονη Μαθηματικός, μητέρα του αδικοχαμένου 4χρονου που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είδε με τα μάτια της να χάνει το ένα από τα δίδυμα αγόρια της και ο πατέρας του, που πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου τους στον χώρο εργασίας του.

Η σορός του 4χρονου αγγελουδιού αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στη Λάρισα για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και εν συνεχεία θα καθοριστεί ο χρόνος και ο τόπος της τελευταίας κατοικίας του μικρού παιδιού.

Στο Νοσοκομείο βρισκόταν, συγκλονισμένη και σοκαρισμένη από το δυστύχημα που προκάλεσε άθελα της, η 40χρονη Τρικαλινή οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, όπου δεχόταν την ψυχολογική υποστήριξη των Ιατρών, προτού οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Μετά την απολογία της, η 40χρονη, με εντολή της Εισαγγελέως Τρικάλων, αφέθηκε ελεύθερη και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

(trikalanews.gr)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.