Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρόκειται να συμμετάσχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2016. H World Travel Market είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς, διεξάγεται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου, ενώ κατά τις τρεις ημέρες που διαρκεί (Δευτέρα – Τετάρτη) στο χώρο της έκθεσης μπορούν να εισέλθουν μόνο εμπορικοί επισκέπτες (αποκλειστικά Β2Β έκθεση). Η διεθνής έκθεση του Λονδίνου, είναι καθαρά επαγγελματική και δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού και από διάφορα μέρη του κόσμου, συναντώνται με σκοπό να δικτυωθούν και ν’ αποκτήσουν καλύτερες προσβάσεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Στόχος της αιρετής Περιφέρειας είναι η προβολή του τουριστικού της προϊόντος και η καθιέρωσή της ως πολυδιάστατου και ανταγωνιστικού προορισμού στην εγχώρια και παγκόσμια τουριστική αγορά. Στην τουριστική αυτή έκθεση η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες τουρισμού ότι το ελληνικό περίπτερο διοργανώνει καθημερινά (7-9 Νοεμβρίου) από τις 17.00μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ., happy hour με ελληνικά κρασιά για βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή της διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασίας Ζαννή την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και DJ για την Τρίτη 8 Νοεμβρίου μετά τις 18.00 μ.μ.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με επιχειρηματίες της περιοχής θα διοργανώσει διάφορα events κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έκθεσης, για να προβληθεί το τουριστικό προϊόν και τα τοπικά προϊόντα, που είναι άμεσα συνυφασμένα με την ταυτότητα της Θεσσαλίας.

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο ExCel του Λονδίνου (1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London Docklands, E16 1 XL, Ελληνικό Περίπτερο EU 1200 & EU 1270). Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.wtmlondon.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.