Οκτώ γραφεία και 2.820 μέλη ο Σώρρας στη Λάρισα!

Παρά το μεγάλο ντόρο, αλλά και τα ποικίλα σχόλια που έχει εισπράξει στο δημόσιο διάλογο ο ισχυρισμός του Αρέμη Σώρρα περί κατοχής μετοχών αξίας… δισεκατομμυρίων ευρώ, η οργάνωση που ο ίδιος δημιούργησε με βάση τα αρχαϊκά πρότυπα και όνομα «Ελλήνων Συνέλευσης» φαίνεται πως… προελαύνει στη Λάρισα.

Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύουν τα στοιχεία που ισχυρίζονται επικεφαλής της οργάνωσης στην περιοχή, σύμφωνα με τα οποία 2.820 Λαρισαίοι έχουν γίνει μέλη. Μάλιστα, το πρώτο γραφείο που λειτούργησε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ακολούθησαν άλλα επτά, τα πέντε εντός της πόλης της Λάρισας και τα δύο σε Γιάννουλη και Πλατύκαμπο.

Στόχος αυτών των γραφείων είναι αφενός η ενημέρωση των επισκεπτών για το όλο ζήτημα, η οποία όμως ολοκληρώνεται – εφόσον το επιθυμεί το επίδοξο μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» – με την κατάθεση εξώδικης δήλωσης – εντολής – εξουσιοδότησης σε όλο το φάσμα των δημοσίων φορέων και τραπεζών, όπου με λίγα λόγια, ο πολίτης ζητά από το κράτος να πληρωθούν τα χρέη του μέσα από τα χρήματα των μετοχών της τράπεζας της Ανατολής!

Μέχρι σήμερα, όπως εξηγεί στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του γραφείου επί της οδού Χρυσοχόου κ. Δημήτρης Καζαμίας, έχουν κατατεθεί 2.762 εξώδικες δηλώσεις από Λαρισαίους, ενώ όπως ισχυρίζεται «η διαδικασία αυτή είναι μη αντιμετωπίσιμη νομικά, γιατί καμία εφορία, κανένα δημόσιο ταμείο, καμία τράπεζα δεν έχει στραφεί ποινικά ενάντια στη διαδικασία αυτή ως οφείλει, αν υπάρχουν ενδείξεις «μη ύπαρξης λογαριασμού» ή «μη ύπαρξης μετρητών»…

Και η ιστορία προφανώς θα έχει συνέχεια και ενδιαφέρον…

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/02/18/okto-grafia-ke-2-820-meli-o-sorras-sti-larisa/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.