Στον Περιφερειακό Συμπαραστάτη Αττικής η Τζούλια Τσαλίκη

Την Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Τζούλια Τσαλίκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής, κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος.
Η κ. Τσαλίκη εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της στον θεσμό και στην αναγκαιότητα διατήρησης και ενίσχυσής του και ενημερώθηκε απο τον κ. Σωτηρόπουλο για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στην Περιφέρεια Αττικής σε σχέση με το γραφείο Συμπαραστάτη, τονίζοντας την αναγκαιότητα της έναρξης μιας σχετικής διαδικασίας στην Θεσσαλία.
Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης δεσμεύθηκε να αποστείλει στην Αντιπρόεδρο, σχετικό ενημερωτικό υλικό για την ίδρυση και λειτουργία του θεσμού, καθώς και την Χάρτα Δικαιωμάτων & Υποχρεώσεων Πολιτών που υιοθετήθηκε για την Περιφέρειας Αττικής, η εκπόνηση της οποίας προβλέπεται στο άρθρο 174 του Καλλικράτη για κάθε Περιφέρεια.

Τέλος, συμφώνησαν ότι αντίστοιχες συναντήσεις και δράσεις ενημέρωσης και δικτύωσης είναι βήματα ενδυνάμωσης του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και συνακόλουθα βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.