Γευστική Αρμονία με τη Συναγρίδα σχάρας

Το ταξίδι της απόλαυσης συνεχίζεται με ένα ακόμα ψαροφαγικό πιάτο που χρησιμοποιεί Ελληνικά υλικά που πολλές φορές (πολύ άδικα) δεν «τολμάμε» να χρησιμοποιήσουμε στην κουζίνα μας. Μία παρασκευή στην οποία τα βασικά

Κυδωνιτσα Κτημα Θεοδωρακάκου
Κυδωνιτσα Κτημα Θεοδωρακάκου

στοιχεία είναι η λεμονάτη γεύση, η λιπαρότητα εξαιτίας της μελιτζάνας και του τυριού (αν και το Κατίκι αποτελεί μία από τις χαμηλότερες σε λιπαρά επιλογές)  και φυσικά το ψάρι μας.  Επομένως θα χρειαστούμε ένα κρασί με τονισμένη ζωηρή οξύτητα που να μην είναι ιδιαίτερα αρωματικό. Επιλέγουμε λοιπόν από το «Κτήμα Θεοδωρακάκου» ένα κρασί βιολογικής γεωργίας από την ποικιλία «Κυδωνίτσα» και προέλευση τους πρόποδες του Ταϋγέτου. Ένα κρασί με τραγανή οξύτητα, φινετσάτο αρωματικό χαρακτήρα (κυριαρχούν τα φρέσκα εσπεριδοειδή ) και αλκοόλ στο 12%.
Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κρασί από το κελάρι του wine bar στο ξενοδοχείο Kivo Art & Gourmet Hotel αλλά και των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.