Η απόγνωση οδήγησε τον 36χρονο στη «βουτιά» θανάτου στο Νοσοκομείο

Ήταν διαζευγμένος, πατέρας ανήλικου παιδιού και άνεργος

Η απόγνωση φαίνεται να οδήγησε τον άτυχο 36χρονο Βολιώτη, στη απόφασή του να θέσει τέλος στη ζωή του, κάνοντας «βουτιά» θανάτου, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα από το ύψος του 5ου ορόφου του νοσηλευτικού ιδρύματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας ήταν διαζευγμένος, άνεργος και πατέρας ενός 13χρονου παιδιού και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Ο άτυχος άνδρας, πήγε στις 11.30 τη νύχτα στα επείγοντα του Νοσοκομείου, διότι είχε στομαχόπονο, ενώ συνοδευόταν από τους γονείς του και άλλο συγγενικό του πρόσωπο. Αφού τον εξέτασαν οι γιατροί (που μάλιστα στον παρέπεμψαν για ακτινογραφία), κάτω από άγνωστες συνθήκες και χωρίς να γίνει αντιληπτός, ανέβηκε τρέχοντας στη μεταλλική εξωτερική σκάλα και, αφού έφτασε στο ύψος του 5ου ορόφου έπεσε στο κενό, προφανώς απογοητευμένος από τη ζωή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας του έτρεξε πίσω του, για να τον προλάβει, χωρίς όμως να τα καταφέρει και η μητέρα του απεγνωσμένη ζητούσε βοήθεια, αλλά δυστυχώς, δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι, καθώς ο άνδρας έπεσε από τη σκάλα, για να καταλήξει στο έδαφος.
Όταν το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου κατάλαβε τι συνέβη και πήγε στο σημείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια και μάλιστα τον είχαν βοηθήσει στο παρελθόν γιατροί του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου.

Προανάκριση για τα αίτια της αυτοκτονίας του νέου άνδρα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.