Άρχισε τα ρουσφέτια ο νέος Δήμαρχος Βόλου

Σύζυγος συνεργάτη του κ. Μπέου "εν μία νυκτί" από καθαρίστρια έγινε ιδιαιτέρα σε γραφείο

Προεκλογικά, ο νέος δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, διακήρυττε ότι κανείς εργαζόμενος στην καθαριότητα δεν θα φύγει από την εργασία του για να τοποθετείται σε θέση στα γραφεία της υπηρεσίας του, ενώ όσοι βρίσκονται «αραγμένοι» σε γραφείο , θα ξαναγυρίσουν στη δουλειά τους.
Σήμερα, που πλέον ασκεί εξουσία και μπορεί να αποφασίζει αυτός και οι συνεργάτες του, θα περίμενε κανείς να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του και να ξαναγυρίσουν στην καθαριότητα όσοι καταλαμβάνουν θέσεις στα γραφεία (αν υπήρχαν), παραδόξως όμως συμβαίνει το αντίθετο.
Σύμφωνα με καταγγελία στο magnesianews.gr, στο Κοιμητήριο «Κούκος» είχε προσληφθεί ως καθαρίστρια, με προσόντα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δηλαδή δημοτικού σχολείου, Βολιώτισσα, η οποία έως τις 31 Αυγούστου ασκούσε τα καθήκοντά της.
Από 1ης Σεπτεμβρίου, μόλις δηλαδή ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Κοιμητηρίου κ. Γ. Σουίπας και ο συνεργάτης του κ. Στέφανος Βάτσιος, η εργαζόμενη έπιασε θέση σε γραφείο και ασκεί πλέον τα καθήκοντα της ιδιαιτέρας του κ. Σουίπα. Παρεμπιπτόντως, όπως καταγγέλλεται, η εργαζόμενη είναι σύζυγος του συνεργάτη του αντιδημάρχου.
Δεν γνωρίζουμε αν είναι τόσο χρήσιμη η εργαζόμενη και ποιες γνώσεις έχει με το απολυτήριο του δημοτικού για ν’ αναλάβει χρέη γραμματέα του αντιδημάρχου, αλλά η αναφορά μας έχει σχέση με όσα υποστήριζε προεκλογικά και όσα πράττει μετεκλογικά ο κ. Μπέος, χρησιμοποιώντας ρουσφετολογικούς μηχανισμούς για εξυπηρέτηση ημετέρων του.

Γ. Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.