Έκοψε το λαιμό του 53χρονος άνεργος στη Νέα Δημητριάδα!

Ανεργία και προβλήματα τον ώθησαν στην αποτρόπαια πράξη

Με φρικιαστικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή του ένας 53χρονος, στην αυλή του σπιτιού του, πάνω από την τάφρο του περιφερειακού, στην περιοχή Άλλης Μεριάς. Ο αυτόχειρας, αφού ξάπλωσε στο έδαφος και έδεσε το χέρι και το πόδι του στον κορμό ελιάς, έκοψε το λαιμό του με μαχαίρι, πιθανόν τις βραδινές ώρες, για να τον βρει η μητέρα του στις 9 σήμερα το πρωί, που τον έψαχνε και να πάθει σοκ.

Γείτονες άκουσαν το πρωί την άμοιρη μάνα σε κατάσταση αμόκ να φωνάζει πάνω από το άψυχο σώμα του παιδιού της και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα του 53χρονου, που δεμένος στον κορμό του δένδρου, για να μην μπορεί να ξεφύγει, έκοψε το λαιμό του με κουζινομάχαιρο που είχε δέσει με μονωτική ταινία στο δεξί του χέρι!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο αυτόχειρας ήταν άνεργος και ανασφάλιστος, και ζούσε με τη μητέρα του, η οποία τον συντηρούσε με τη σύνταξή της, κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει. Παλιότερα εργαζόταν σε εργολάβους, ως εργάτης, αλλά με την κρίση, δεν μπόρεσε να βρει ξανά δουλειά.
Η Αστυνομία, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.