Αστυνομικοί έσωσαν 50χρονο από αυτοκτονία στην Πορταριά

Έναν 50χρονο, κάτοικο Μακρινίτσας, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα στην Πορταριά, έσωσαν αστυνομικοί, τραβώντας τον πριν πηδήξει από παράθυρο του δευτέρου ορόφου πανσιόν στην Πορταριά.

Ο παρολίγο αυτόχειρας, στις 4.15 τα ξημερώματα, ενώ πήγε με το αγροτικό του αυτοκίνητο από τη Μακρινίτσα στην Πορταριά, μπήκε σε πανσιόν, ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και απειλούσε να πηδήξει στο κενό.
Η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Περιφέρειας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο δωμάτιο που βρισκόταν που 50χρονος άνδρας, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι μοναχικός τύπος και τον τράβηξαν από το παράθυρο πριν πέσει στο κενό.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και παραμένει, ενώ ζητήθηκε ψυχιατρική εξέταση, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, διότι τους περασμένους μήνες έχασε την πατέρα του, που ζούσαν μαζί (είχε χάσει και τη μητέρα του προ ενός περίπου έτους), ενώ όλο το καλοκαίρι βρισκόταν απομονωμένες σε καλύβι στο βουνό και πρόσφατα κατέβηκε ξανά στη Μακρινίτσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.