Κινδυνεύει το μάτι τρίχρονου από γυαλί σπασμένου τζαμιού!

Λίγα μέτρα πριν το επίμαχο σημείο στον Περιφερειακό
Όταν άγνωστοι έριξαν πέτρα σε αυτοκίνητο που κινούνταν στον Περιφερειακό

«Των παθών του… τον τάραχο» έχει περάσει τις τελευταίες εβδομάδες, ένα ζευγάρι Βολιωτών, μετά από ατύχημα που υπέστη το τρίχρονο μόλις παιδί τους, από τζάμι αυτοκινήτου, που έσπασε, μετά από ρίψη πέτρας από άγνωστους δράστες, στο όχημά τους, την ώρα που βρίσκονταν εν κινήσει στον Περιφερειακό.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Αυγούστου, όταν το ζευγάρι χρειάστηκε να κινηθεί με το αυτοκίνητό του, έχοντας μαζί στο πίσω κάθισμα σε παιδικό καρεκλάκι, το τρίχρονο παιδί του. Έχοντας κατεύθυνση από τη Νέα Ιωνία προς τη Γορίτσα, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» το ζευγάρι, στο ύψος του Πανθεσσαλικού Σταδίου κοντά στη διασταύρωση, και ενώ το όχημά του βρισκόταν εν κινήσει, δέχθηκε το χτύπημα πέτρας, που είχε σαν συνέπεια να σπάσει το πίσω τζάμι στην πλευρά που κάθονταν το παιδάκι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, κομμάτι γυαλιού, καρφώθηκε στο ένα του ματάκι. Έντρομοι οι γονείς, μετέφεραν το γιο τους στο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Χρειάστηκε παράλληλα, να μεταφερθεί και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για επιπλέον εξετάσεις και θεραπεία, με την διάγνωση των γιατρών να αναφέρει, ότι το παιδί ναι μεν αντιμετώπισε καταρχήν το πρόβλημα, δεν έχει ξεπεράσει όμως παντελώς τον κίνδυνο.
Απαιτείται μάλιστα συνεχή ιατρική παρακολούθηση τουλάχιστον μέχρι τα επτά χρόνια του, καθώς εγκυμονεί κίνδυνος παρουσίασης αρκετών οφθαλμολογικών προβλημάτων.
Οι γονείς του μικρού παιδιού, κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, ωστόσο όπως πληροφορήθηκαν, παρόμοια γεγονότα έχουν συμβεί πάλι στο πρόσφατο παρελθόν.
Παράλληλα, κύκλοι της Αστυνομίας αναφέρουν, ότι μετά από ανάλογες επισημάνσεις συμπολιτών, για ρίψεις πετρών πιθανόν από ανήλικους αθίγγανους, εστάλησαν άνδρες της Αστυνομίας με περιπολικά και πραγματοποίησαν ελέγχους στη συγκεκριμένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν αποτελέσματα.
Η.Κ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.