Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν στέλεχος της Χ.Α. στο Δημοτικό Συμβούλιο (videos)

ΑΙΜΑΑπότομα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη δημιουργία στο Βόλο κέντρου φιλοξενίας Μεταναστών, όταν περίπου επτά νεαροί που φορούσαν κουκούλες, μπήκαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χ.Α. και περιφερειακό σύμβουλο Αρτέμη Καλούτσα, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση.

Οι νεαροί επιτέθηκαν κατά του κ. Καλούτσα, τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν.
Άμεσα επενέβησαν δημοτικοί σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, ενώ ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα. Ορισμένοι καταδίωξαν τους νεαρούς μέχρι την έξοδο του Δημαρχείου, ενώ αποχωρώντας φώναξαν το σύνθημα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», ενώ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε για περίπου 30 λεπτά της ώρας.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αποχώρησε νωρίτερα και δε βρισκόταν στην αίθουσα στη διάρκεια του επεισοδίου, ενώ είχε αποχωρήσει και ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Μετά το επεισόδιο ο αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος και σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκε κατά του ανεξάρτητου συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έφερε τους κουκουλοφόρους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.
Το επεισόδιο καταδίκασαν και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Γιάννης Μολοχίδης και Νίκος Χαυτούρας.

Με τη λήξη της συνεδρίασης και μετά από πρόταση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Μουλά, αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, να κατατεθεί μήνυση σε βάρος των νεαρών που δημιούργησαν επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Ανακοίνωση της Χ.Α.
Σε ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής αναφέρεται ότι “η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στην κατάληψη της χώρας από λαθρομετανάστες γι’ αυτό και εντείνονται οι άνανδρες, παρακρατικές επιθέσεις από τα πασίγνωστα όργανα του Συστήματος.

Οι δειλοί κουκουλοφόροι, που μόνο αν είναι πάνω από δέκα και πάνοπλοι τολμούν να επιτεθούν άνανδρα σε έναν Χρυσαυγίτη,δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Πριν από μία εβδομάδα, οι ίδιες παρακρατικές συμμορίες χτύπησαν εκλεγμένο διαμερισματικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια συνεδρίασης τοπικού συμβουλίου. Η ίδια ακριβώς οργανωμένη εγκληματική πράξη επανελήφθη σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου σε βάρος του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου Αρτέμιου Καλούτσα.

Και στις δύο περιπτώσεις οι κρατικές αρχές κάλυψαν απόλυτα τους κουκουλοφόρους και δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή για το θεαθήναι. Η ίδια η κυβέρνηση του μνημονίου και της εθνικής υποταγής, που ξεπουλά την χώρα, έχει ξαμολήσει τα αριστερά τάγματα εφόδου και με την απόλυτη ανοχή της αστυνομίας εγκληματούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο πόλεμος κράτους και παρακράτους δεν λυγίζει τους Εθνικιστές. Η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.