Κρύφτηκε στην Αγία Τράπεζα και διέρρηξε εκκλησία!

Ένας 34χρονος που συνελήφθη

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 34χρονος, που έχει απασχολήσει και παλιότερα τις αρχές για κλοπές, μπήκε στον Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου στη Ν. Ιωνία, πριν ο ιερέας κλείσει για μεσημέρι και αφού «ξάφρισε» παγκάρι και τάματα, περίμενε κάτω από την Αγία Τράπεζα!

Ο ιερέας στις 5.30 το απόγευμα διαπίστωσε την κλοπή και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας που πήγαν επί τόπου τον βρήκαν να περιμένει, να μείνει μόνος για να χαρεί τα κλοπιμαία και τον συνέλαβαν…

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθη, σήμερα το απόγευμα στο εσωτερικό του Ναού, από αστυνομικούς, ένας 34χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα για δύο περιπτώσεις κλοπής.

Ο δράστης σήμερα το μεσημέρι, εισήλθε στον Ιερό Ναό και αφαίρεσε διάφορα τάματα από εικόνα (χρυσό κολιέ, χρυσό δαχτυλίδι κ.α.), ενώ επιπλέον αφαίρεσε από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των 335 €.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Ναού.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι σήμερα το πρωί, επίσης στο Βόλο, ο 34χρονος μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι ηλικιωμένου και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.