Λύση… δροσιάς ζητούν οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ Μαγνησίας

Χωρίς κλιματισμό παραμένει το κτίριο, εν μέσω καύσωνα

Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Μαγνησίας, ομόφωνα καταγγέλλει με ανακοίνωσή του, «τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας κάτω από τις οποίες καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο μας».

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν η Πρόεδρος Μαρίνα Κοτίνα και η Γραμματέας Ευφροσύνη Πελαγιάδου «δυστυχώς φτάσαμε στο τέλος Ιουλίου και σε συνθήκες καύσωνα, έχοντας πέσει και εμείς θύματα της ατέρμονης γραφειοκρατίας και της ευθυνοφοβίας των ιθυνόντων, υποφέρουμε και μαζί μας υποφέρουνε και όσοι επισκέπτονται αυτές τις μέρες το ΙΚΑ Βόλου, διότι δεν λειτουργεί ο κλιματισμός του κτιρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το ΔΣ από τη Διευθύντρια του Υποκαταστήματος μας, όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, προς την Τεχνική Υπηρεσία της Διοίκησης έγιναν εγκαίρως, προκειμένου να συντηρηθεί και να τεθεί σε λειτουργία ο κλιματισμός του κτιρίου. Ωστόσο η Τεχνική Υπηρεσία, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της Δ/νσης, δεν ανταποκρίθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα την σημερινή τραγική κατάσταση.

Δεν καταγγέλλουμε απλώς τους όποιους υπεύθυνους για αυτό που ζούμε σήμερα, αλλά απαιτούμε και την άμεση συντήρηση και λειτουργία του κλιματισμού. Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν και έκτακτες λύσεις. Ας αναλάβουν επιτέλους οι ιθύνοντας τις ευθύνες τους και ας δώσουν άμεσα λύση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.