Μέχρι μέσα Δεκεμβρίου δεύτερος ογκολόγος στο Νοσοκομείο Βόλου

Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να φορέσει την άσπρη μπλούζα ο δεύτερος ογκολόγος γιατρός στο Νοσοκομείο του Βόλου, εάν όλα εξελιχθούν ομαλά και χωρίς προβλήματα, όπως ανέφερε μιλώντας το πρωί στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Βόλου κ. Κώστας Καραμπάτσας.

Όπως σημείωσε, «αυτή τη στιγμή το Τμήμα Χημειοθεραπείας λειτουργεί με έναν ογκολόγο, και μια μία παθολόγο γιατρό που έχει εξειδικευθεί στην ογκολογία . Εκείνο που εμείς ως Νοσοκομείο έχουμε ετοιμάσει, είναι οι προκηρύξεις των επικουρικών που θα ανακοινωθούν άμεσα και ίσως μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο. Σε αυτούς, πρώτο αίτημα είναι αυτό του ογκολόγου γιατρού, και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί και το άτομο που ενδιαφέρεται για τη θέση».

Όπως εξήγησε ο κ. Καραμπάτσας, «το πρόβλημα συχνά, είναι ότι αυτές οι θέσεις κηρύσσονται άγονες. Αυτή τη φορά έγινε μια προεργασία για να ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος και ευελπιστούμε ότι σε αυτή την προκήρυξη θα υποβάλει αίτηση .

Αυτό που ενδιαφέρει βέβαια τον κόσμο, είναι πότε θα βάλει την άσπρη μπλούζα ο γιατρός . Αν γίνουν όλα όπως αναμένονται, ο γιατρός θα είναι στο Νοσοκομείο μέχρι τις 10 με 15 Δεκεμβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.