Έπεσε νεκρός 43χρονος λίγο μετά από επεισόδιο με τον σκύλο του…

«Μπλέχθηκε» σε καυγά με άλλα αδέσποτα, ενώ λιμενικοί προσπάθησαν να επιβάλλουν την τάξη

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά, λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ένας 43χρονος, που διέμενε στον οικισμό Μαμιδάκη, ενώ προηγήθηκε επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» τον μεγαλόσωμο σκύλο του και αδέσποτα αρχικά, στο οποίο ενεπλάκησαν και λιμενικοί, που αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν πυροβολώντας το, γιατί ήταν επιθετικό!

Το επεισόδιο παρακολούθησε σχεδόν ολόκληρος ο οικισμός και ξεκίνησε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα χθες, όταν το μεγαλόσωμο σκυλί (ράτσας dogo argentino) επιτέθηκε σε αγέλη αδέσποτων σκύλων.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στην περιοχή βρέθηκαν δύο λιμενικοί του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ), για έλεγχο στην περιοχή, που προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία, να χωρίσουν τα σκυλιά που μάλωναν μεταξύ τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που έκαναν τα σκυλιά και, στην προσπάθειά τους να τα χωρίσουν, ο μεγαλόσωμος σκύλος του 43χρονου, κατοίκου της περιοχής, κινήθηκε απειλητικά, κατά των δύο ανδρών του ΚΕΑ αλλά και του ιδιοκτήτη του, που προσπάθησε να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τους δύο άνδρες, καθώς τα αδέσποτα σκυλιά είχαν ήδη απομακρυνθεί.

Μάταια όμως, καθώς το μεγαλόσωμο σκυλί είχε αγριέψει, οπότε οι λιμενικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα. Το σκυλί όμως δεν υποχώρησε και εξακολουθούσε να είναι αγριεμένο, οπότε οι δύο άνδρες του ΚΕΑ, βλέποντας ότι πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν στο πόδι, πυροβολώντας το με πιστόλι.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο σκύλος, τραυματισμένος, τράπηκε σε φυγή και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε
Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, οι λιμενικοί, επέστρεψαν γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου, για να δουν σε τι κατάσταση βρισκόταν το σκυλί και να πάρουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.
Καθώς όμως έφτασαν στο σπίτι, ο 43χρονος άνδρας φαίνεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, οπότε οι λιμενικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.
Τελικά, το ασθενοφόρο μετέφερε τον 43χρονο άνδρα, στο «Αχιλλοπούλειο», λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Βόλου. Μάλιστα χθες επρόκειτο να υποβληθεί σε στεφανιογράφημα.
Αν και από το Λιμεναρχείο δεν έγινε κάποια ανακοίνωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για το περιστατικό και διέταξε προανάκριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.