ΒΟΛΟΣ

Ποιοι μετέχουν στο ψηφοδέλτιο Μπέου

Εγκαινιάζει το προεκλογικό του γραφείο


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ


Αύριο, στις 8.30 το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εγκαινιάζει το προεκλογικό του κέντρο, στην οδό Ιάσονος (πίσω από την Τράπεζα Ελλάδος), επιδιώκοντας να έχει μια μεγάλη συγκέντρωση οπαδών του.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο συνδυασμός που θα κατεβάσει στις εκλογές ο Αχιλλέας Μπέος και από τα ονόματα του οποίου θα εξαρτηθούν πολλά και στις εκλογές, αλλά και στο μέλλον…αν γίνει πλειοψηφία και κληθούν να διοικήσουν το Δήμο Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Αχιλλέα Μπέου «τάζουν» σε διάφορους συμπολίτες θέσεις ευθύνης και χρήζουν αντιδημάρχους κ.λπ., γεγονός που έχει προκαλέσει τις πρώτες γκρίνιες στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που προσδοκούν θέσεις και μισθούς. Ήδη, έχουν συλλέξει ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, εκ των οποίων πολλοί έχουν δημιουργήσει προφίλ στο Facebook.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο θα είναι οι : Στέλιος Χατζηστυλιανός (έμπορος και μέλος του Δ.Σ. Ολυμπιακού Βόλου), Παν. Λούτσος (ιατρός- μαιευτήρας), Αχιλλέας Καλυβιώτης (πρώην αντιδήμαρχος Ιωλκού), Δημήτρης Λιβογιάννης (δικηγόρος), Βασιλική Γκούνη (δικηγόρος), Τάσος Μπατζιάκας (οδοντίατρος), Απόστολος Μαλαματίνης, Σάκης Πάππος (εργολάβος), Κώστας Τσακόγιας, Σπύρος Κοπάλης (μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου), Χρήστος Μώρος, Δημήτρης Μάνος (πρώτης πολιτευτής ΛΑΟΣ), Χρήστος Ζούπης (δημοτικός υπάλληλος), Γιώργος Πράττος (επιχειρηματίας), Άκης Πέτρου (επιχειρηματίας), Δημήτρης Πέγιος (λογιστής).

FavoriteLoadingΠροσθήκη στα "Αγαπημένα"


map
Το magnesianews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες, να είναι στα ελληνικά (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα.Σε περίπτωση που κάποιος θίγεται προσωπικά από κάποιο σχόλιο αναγνώστη παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το 24210 85531 ή να στείλει μήνυμα στη διεύθυνση editor@magnesianews.gr. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.