Ριφιφί σε κατάστημα τηλεφωνίας με «λεία» 35 συσκευές

Απενεργοποιήθηκαν ήδη από την εταιρία και είναι άχρηστες

Τουλάχιστον δύο μικρόσωμους δράστες, που τα ξημερώματα της Πέμπτης, άνοιξαν μια τρύπα από τον ακάλυπτο στο πίσω μέρος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Δημητριάδος και έκλεψαν 35 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι δράστες, που εκτιμάται ότι ήταν δύο, άνοιξαν τρύπα διαστάσεων περίπου 40Χ40 εκατοστών από τον ακάλυπτο, στο πίσω μέρος του καταστήματος, μπήκαν μέσα και έκλεψαν 35 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, συνολικής αξίας 9.700 €, στη συνέχεια βγήκαν ξανά από την τρύπα που είχαν ανοίξει και εξαφανίστηκαν.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή στις 7.30 χθες το πρωί, που άνοιξε το κατάστημα και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, που κάνει έρευνες και αναζητά τους άγνωστους δράστες.

Σημειώνεται ότι η εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην οποία ανήκει το κατάστημα, ενημέρωσε τα κεντρικά για την κλοπή και ήδη απενεργοποιήθηκε ο imei των τηλεφωνικών συσκευών, που σημαίνει ότι είναι άχρηστες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι οι δράστες θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τις συσκευές αντί μικρού χρηματικού ποσού και εφιστούν την προσοχή των ανυποψίαστων ότι θα πέσουν θύματα αν αγοράσουν μια από τις κλεμμένες συσκευές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.