Τραυμάτισε δύο αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη!

Ένας 24χρονος την ώρα που παραλάμβανε μικροποσότητα χασίς

Όχι μόνο αντιστάθηκε στη σύλληψη, αλλά για να την αποφύγει τραυμάτισε ελαφρά δύο αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ο λόγος για έναν 24χρονο, γνωστό στις αρχές, για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, που κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα, όταν ο 24χρονος στάθμευσε με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι ενός 20χρονου, που βγήκε και του παρέδωσε μια χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε χασίς βάρους 0,46 γρ.
Οι αστυνομικοί επενέβησαν για να συλλάβουν τα δύο άτομα, αλλά ο 24χρονος αντιστάθηκε απωθώντας τους αστυνομικούς με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει σε απ’ αυτούς δύο ελαφρά τραύματα και μώλωπες και να καταλήξουν στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Τελικά, τα δύο άτομα ακινητοποιήθηκαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ο 20χρονος με την καταγγελία της διακίνησης ναρκωτικών και ο 24χρονος με τις καταγγελίες της κατοχής ναρκωτικών και αντίστασης κατά της Αρχής.
Τόσο η μικροποσότητα χασίς, όσο και το αυτοκίνητο του 24χρονου (μάρκας Fiat Punto) κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.