Τριήμερο ακολασίας με ανταλλαγές συντρόφων στην Πορταριά

"Αναστέναξε" το ξενοδοχείο Portaria από τα όργια των swingers από όλη την Ελλάδα

Τριήμερο ακολασίας με όργια ανταλλαγής συντρόφων και σεξ με πολλαπλούς συντρόφους έγιναν στο ξενοδοχείο Portaria Hotel & Spa. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τουλάχιστον 150 ζευγάρια μέλη ενός κλειστού club το οποίο διοργανώνει αντίστοιχα ιδιωτικά πάρτυ και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, συνευρέθηκαν στην Πορταριά όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές όπως στην ταινία “Μάτια ερμητικά κλειστά” με τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν.

Οι συμμετέχοντες στο ερωτικό πάρτυ, κατέφθασαν από πολλές πόλεις της Ελλάδας, από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη Αγρίνιο, Ξάνθη Σάμο, Πάτρα, Γιάννενα και πλήρωσαν αντίτιμο 1500 ευρώ ανά ζευγάρι. Η κρίση δεν φαίνεται να πτοεί όλους τους Έλληνες, ούτε και την ερωτική τους επιθυμία. Αν δεν γνωρίζει κάποιος τα κρυφά μυστικά της διοργάνωσης, θα θεωρούσε ότι πρόκειται απλώς για κάποια κοινωνική εκδήλωση με αφορμή μια επέτειο ή γενέθλια κάποιου. Παρά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας, οι αναστολές άρχισαν να υποχωρούν και ακόμη και για να νεόφερτα μέλη του club άρχισε το “παιχνίδι”. Συστάσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων και συμφωνίες για το τι θα επακολουθούσε. Κυρίες ντυμένες με εντυπωσιακά φορέματα και τουαλέτες αναδείκνυαν τα κάλλη τους αναζητώντας συντρόφους, είτε για ανταλλαγή είτε για κοινή συνεύρεση, με τη συμφωνία όλων.

Μπορεί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου να ήταν προετοιμασμένοι για το «καυτό» τριήμερο ωστόσο σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές… χαλάρωσης. Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η ύπαρξη των glory holes. Μέσα από τις «τρύπες ηδονής», όπως αλλιώς λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Το ξενοδοχείο έμοιαζε κυριολεκτικά με φρούριο το περασμένο τριήμερο αφού κανένας, εκτός από τους swingers, δεν μπορούσε να περάσει. Κάτοικοι και επιχειρηματίες του χωρίου που μίλησαν στο magnesianews.gr, σχολίασαν ότι η παρουσία των ζευγαριών στα πλακόστρωτα της Πορταριάς με ενδυμασία που παρέπεμπε σε δεξίωση, με τις γυναίκες να φορούν κοντά μίνι και δωδεκάποντες γόβες, τους έβαλαν σε υποψίες ότι κάτι “πικάντικο” συνέβαινε.

Το σίγουρο είναι ότι η Πορταριά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, διαφημίζεται, μιας και πολλοί θα είναι αυτοί οι οποίοι θα σπεύσουν στο Πήλιο, προσδοκώντας να πέσουν πάνω σε αντίστοιχα πάρτυ, ενώ οι Βολιώτες ιντριγκαδόροι από τη φύση τους θα έχουν να το συζητούν για καιρό στα καφέ της πόλης.

Πρωταγωνίστρια η Πορταριά στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Espresso
Πρωταγωνίστρια η Πορταριά στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Espresso

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.