Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 41χρονο Αλμυριώτη (video)

Που σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες το απόγευμα στην οδό Λαρίσης

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού, θα αποχαιρετήσουν και θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, τον 41 Χρήστο Μπουκώρο που σκοτώθηκε χθες το απόγευμα σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Λαρίσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου, στις 4 χθες το απόγευμα, στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, εξετράπη της πορείας του και έπεσε με το πίσω μέρος νταλίκας που ήταν σταθμευμένη στα δεξιά του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι ο Χρήστος Κων. Μπουκώρος, ηλικίας 41 χρονών, κάτοικος εν ζωή Βελεστίνου, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, με καταγωγή από τον Αλμυρό και φωτογράφος στο επάγγελμα. Ο εκλιπών είναι πρώτος εξάδελφος του Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου.

Ο άτυχος 41χρονος Χρήστος Μπουκώρος που έχασε τη ζωή του.
Ο άτυχος 41χρονος Χρήστος Μπουκώρος που έχασε τη ζωή του.

Το αυτοκίνητο, μάρκας Skoda Octavia, που οδηγούσε ο άτυχος 41χρονος κατευθυνόταν προς Λάρισα και στο ύψος πρατηρίου βενζίνης, στην οδό Λαρίσης, (μεταξύ του περιφερειακού και του κοιμητηρίου «Κούκος») και πιθανόν λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χάσει την επαφή του με το δρόμο. Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ η σορός του άτυχου 41χρονου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα, αλλά στο σημείο εκείνο, που ο δρόμος είναι καρμανιόλα, πάτησε σε λακκούβα με νερό (στο αριστερό κράσπεδο του δρόμου), με αποτέλεσμα να χάσει την πρόσφυσή του το όχημα, να κάνει τρεις περιστροφές (τετακέ) και στη συνέχεια με ταχύτητα να καρφωθεί με το πίσω μέρος, σε σταθμευμένο στα δεξιά του δρόμου φορτηγό, που μετέφερε κοντέινερ.

Αμέσως ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, το ΕΚΑΒ και η Τροχαία, που πήγαν επί τόπου και μετά τον επεγκλωβισμό που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οδηγός, αν και φορούσε ζώνη ασφαλείας, έχασε τη ζωή του.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, αναφέρουν ότι ενώ το κάθισμα και το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ήταν άθικτα, ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται στο γεγονός ότι από το κολωνάκι του αυτοκινήτου που υπό τη σύγκρουση υποχώρησε, είχε αποτέλεσμα να σπάσει ο αυχένας του και να βρει τραγικό και απροσδόκητο θάνατο.
Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Η σφοδρότητα με την οποία το μαύρο Skoda Octavia χτύπησε επάνω στην σταθμευμένη νταλίκα είχε ως συνέπεια ο άτυχος 41χρονος να καταλήξει επί τόπου.
Η σφοδρότητα με την οποία το μαύρο Skoda Octavia χτύπησε επάνω στην σταθμευμένη νταλίκα είχε ως συνέπεια ο άτυχος 41χρονος να καταλήξει επί τόπου.

Εξετράπη φορτηγό
Περίπου την ίδια ώρα, εξετράπη της πορείας του φορτηγό αυτοκίνητο στο δρόμο Βόλου – Βελεστίνου στο ύψος της νέας γέφυρας.
Το φορτηγό μετέφερε ανακυκλώσιμα υλικά, ξέφυγε απο την πορεία του, με αποτέλεσμα να «διπλώσει» στο δρόμο το ρυμουλκό του. Στο σημείο πήγαν τροχονόμοι, οι οποίοι διέκοψαν την κυκλοφορία προς Βελεστίνο και Άγιο Γεώργιο Φερών, στέλνοντας τα οχήματα μέσω Χλόης, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.