«Φρένο» φορέων και αντιπολίτευσης σε βιαστικές αποφάσεις του Αχ. Μπέου

Με αφορμή καταρχήν την πρόταση δημιουργίας πάρκινγκ στην οδό Ιάσονος

«Φρένο» σε βιαστικές αποφάσεις του Αχ. Μπέου, προσπαθούν να βάλουν φορείς και αντιπολίτευση μετά τα όσα έγιναν γνωστά χθες μετά από συνάντηση του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου, του διοικητή του Νοσοκομείου Κ. Καραμπάτσα και της βουλευτή Μαγνησίας Ζέττας Μακρή για ακίνητα τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.
Παρέμβαση στο θέμα δημιουργίας χώρου πάρκινγκ στο ακίνητο το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη με Ιάσονος έκανε η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα, με αφορμή την πρόταση που έθεσε χθες υπόψιν της διοίκησης του Νοσοκομείου στο οποίο ανήκει το ακίνητο, ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος. Όπως ανέφερε στο «Ράδιο-Ένα» σήμερα το πρωί η κα Καπούλα, για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, θα πρέπει να γίνει διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς, όπως βεβαίως και με το ΤΕΕ.

Οι αντιπολιτεύσεις

Στο μεταξύ, επικριτικός στη συγκεκριμένη πρόταση εμφανίστηκε μιλώντας στο «Ράδιο-ΈΝΑ 102,5» και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Μαργαρίτης Πατσιαντάς, ζητώντας από το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου, να μην είναι βιαστικό στην οποιαδήποτε απόφαση, αφορά στην πόλη.
Παράλληλα, αιχμηρός με την τακτική της δημοτικής αρχής εμφανίστηκε και ο επικεφαλής της ήσσονος μειοψηφίας Απ. Νάνος, αναφέροντας ότι θα μπορούσε για παράδειγμα στο χώρο του οικοπέδου στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας με Ογλ να ανεγερθεί κτίριο που θα στεγάσει εκπαιδευτικές ανάγκες κατοίκων της περιοχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.