Αγωγή κατά Μπέου για τη λασπολογία του

ΦΩΤΌ ΑΡΧΕΙΟΥ
Όπως και τα ψέματα, με στόχο να κλείσει τα ΜΜΕ του «Ομίλου Καρεκλίδη»

Αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου θα κατατεθεί από τον Γιώργο Καρεκλίδη, τις επόμενες ημέρες, για τα όσα είπε εναντίον του στον «Άστρα». Η αγωγή, δεν θα επικεντρωθεί μόνο στα όσα άκρως συκοφαντικά είπε, αλλά και όσα ψεύτικα στοιχεία προσκόμισε.

1ον Για το γεγονός ότι έπαιρνα χρήματα από το Δήμο Βόλου. Τα χρήματα αυτά, ήταν ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Μαγνησία», νομίμως και υποχρεωτικώς. Το ίδιο από το Νόμο έπραξε ο δήμος και με τις άλλες δυο, καθημερινές εφημερίδες, για τις οποίες δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο, διότι το κονδύλι ασφαλώς θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο. Στόχος αποκλειστικά η «Μαγνησία», την οποία θέλει να κλείσει, διότι δεν σιωπά και κάνει κριτική στα πεπραγμένα του.

2ον Για τον εκβιασμό εναντίον του Γ. Μουλά που τόνισε στην ίδια εκπομπή. Στον κ. Μουλά, χωρίς να του τηλεφωνήσουμε και να τον εκβιάσουμε, γράφαμε ρεπορτάζ για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα που χειρίστηκε ως αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Κ. Μήτρου στην εφημερίδα «Εμπρός». Για το δημοσίευμα, ασκήθηκε από μέρους του αγωγή. Εκδικάστηκε στο Βόλο και αθωωθήκαμε, προσέφυγε στο Εφετείο Λάρισας και αθωωθήκαμε και τελικά στην έφεση δεν πήγαμε στο δικαστήριο της Λάρισας, διότι μας διέφυγε η ημερομηνία και καταδικαστήκαμε, πληρώνοντας στον κ. Μουλά ένα σημαντικό ποσό, βγάζοντας ολόκληρη την περιουσία μας σε πλειστηριασμό. Ήταν το σπίτι της γιαγιάς και του παππού που ήρθαν από τη Νικομήδεια. Αυτή είναι η αλήθεια.

3ον Για την ημερίδα που διοργάνωσε ο «Όμιλος Καρεκλίδη» στις αρχές του 2014 για την «Επανεκκίνηση της οικονομίας στη Μαγνησία» με καλεσμένους πάνω από 70 ομιλητές από το χώρο της πολιτικής, του Πανεπιστημίου, της αγοράς, στο «Volos Palace», κατηγορήθηκα ότι εκβίασα τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Μπασδάνη. Από το Επιμελητήριο δεν πήραμε για χορηγία ούτε ευρώ, ούτε από κανέναν άλλον φορέα. Η ημερίδα στοίχισε περίπου 10.000 ευρώ και τα χρήματα αυτά, καλύφθηκαν από εμάς και τον ιδιωτικό τομέα. Στόχος μας να αναδείξουμε τα προβλήματα του Ν. Μαγνησίας, να ανταλλαγούν και να κατατεθούν απόψεις σε θεματικές ενότητες όπως τουρισμός, ΕΣΠΑ, οικονομία, αγροτική οικονομία, βιομηχανία, υποδομές Μαγνησίας (λιμάνι, αεροδρόμιο, ηλεκτροκίνηση, κύκλωμα Πηλίου, εκμετάλλευση του Πανθεσσαλικού, τεχνολογία- καινοτομία, πολεοδομικός και αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, κατασκευές, οικοδομική δραστηριότητα). Η διημερίδα έγινε αποδεκτή από όλους τους ομιλητές και συμπολίτες και θα αποτελέσει πλέον θεσμό για την πόλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.