Μπέος: «Αν σε κάποιους δεν αρέσει η λύση με τη σήραγγα υπάρχει και… ξύδι»

Αιχμηρός και απόλυτος παρά τις αντιδράσεις κατοίκων της Ν. Δημητριάδας εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βόλου

Αιχμηρός και απόλυτος, παρά τις αντιδράσεις κατοίκων της Ν. Δημητριάδας εμφανίστηκε ο Αχ. Μπέος και με αρκετά προκλητικό τρόπο, αναφέρει ότι «αν σε κάποιους δεν αρέσει η λύση με τη σήραγγα υπάρχει και… ξύδι», τονίζοντας ότι δε θα κάνει ρουσφέτια.
Πιο συγκεκριμένα και μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων που ακολούθησαν την πρόταση της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας για μονοδρόμηση της σήραγγας σε ώρες αιχμής και τη διοχέτευση της κυκλοφορίας προς Αγριά, μέσα από τη Ν. Δημητριάδα, ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε χθες, ότι «αυτή η πόλη οδηγήθηκε στον μαρασμό και την εξαθλίωση από τις πολλές διαβουλεύσεις. Η δημοτική αρχή δεν αποφασίζει με γνώμονα πολιτικά ρουσφέτια και ψηφοθηρικά. Λειτουργούμε για το καλό της πόλης.»

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι από την αρχή, είχε χαρακτηρίσει την λύση της σήραγγας μη δημιουργική, όμως «μετά από συζήτηση με τους κατοίκους βάλαμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά και είπαμε ότι για το καλό της ευρύτερης περιοχής θα δοθεί εν τέλει σε κυκλοφορία».
Όπως σημείωσε, «η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την τροχαία σε συνεργασία με άλλους φορείς κάνει ήδη παρεμβάσεις. Αν σε κάποιους δεν αρέσει υπάρχει και ξύδι», σχολιάζει ο δήμαρχος.

«Δεν λειτουργούμε για ιδιοτέλειες ή για 100 οικογένειες, λειτουργούμε για το καλό όλης της πόλης. Άρα είναι μονόδρομος αυτή η λύση, είναι η ασφαλέστερη, εφαρμόζεται παγκοσμίως όταν υπάρχει ώρα αιχμής και κυκλοφοριακού προβλήματος και θα εφαρμοστεί κι εδώ.»
Μέχρι σήμερα το αργότερο, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την ενημέρωση του κόσμου επί του θέματος, ενώ η δημοτική αρχή ευελπιστεί στην λειτουργία του εν λόγω μέτρου από την Κυριακή και Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.