Απρόσκοπτα συνεχίζεται η διαδικασία του δημοψηφίσματος

Απρόσκοπτα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία του δημοψηφίσματος στην πόλη του Βόλου και ήδη εκτιμάται ότι έχει ψηφίσει το 30% του εκλογικού σώματος, καθώς μεταξύ 10 το πρωί και 12 το μεσημέρι η κίνηση ήταν μεγάλη.

ΑΝΑΜΟΝΗΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙΟι κάλπες στις οποίες οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν αν συμφωνούν ή όχι με τα νέα μέτρα που πρότειναν οι θεσμοί και οι δανειστές άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παρουσιάστηκαν στο σύνολο των 377 εκλογικών τμημάτων, υπάρχουν όμως απουσίες σε μέλη εφορευτικών επιτροπών.

Από το δημοψήφισμα εξαιρέθηκε το 126 Εκλογικό Τμήμα στο κατάστημα κράτησης νέων (Φυλακές Χιλιαδούς), διότι, σύμφωνα με το Πρωτοδικείο, πρόκειται για ειδικό εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν έγκλειστοι και σε αυτή τη διαδικασία δεν στάλθηκε ειδικός κατάλογος που να περιέχει κρατούμενους με δικαίωμα ψήφου.

Έξω από τα εκλογικά κέντρα βρίσκονται στελέχη του ΚΚΕ, που μοιράζουν στους ψηφοφόρους το ψηφοδέλτιο του κόμματος, καθώς στην κάλπη οι ψηφοφόροι παραλαμβάνουν μόνο το ερώτημα του δημοψηφίσματος και το λευκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.