Αχ. Μπέος: «Ανύπαρκτοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ»

Νέα επίθεση εξαπέλυσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη, διότι δεν έκανε τον κόπο, όπως ανέφερε να επισκεφθεί το Βόλο, ενώ βρίσκεται στην περιοχή, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί με τη Δημοτική Αρχή για το καλό του Βόλου.

Ερωτηθείς σχετικά ο δήμαρχος είπε ότι ο αναπληρωτής υπουργός έπρεπε να βρίσκεται στο Βόλο και δήλωσε ότι «όλοι αυτοί είναι περαστικοί που καταστρέψανε την πατρίδα μας, ακούνε Αχ. Μπέο και ίσως τους πιάνει πανικός, όπως και μένα. Δεν έχουμε ίδια πιστεύω. Αλλά η πόλη δεν είναι ο Αχιλλέας Μπέος».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο πρόκειται για μια πόλη 150.000 κατοίκων που με δημοκρατική διαδικασία επέλεξαν τον Μπέο για δήμαρχο. «Ως θεσμός είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν την πόλη και τον δήμαρχο και να συνεργαστούν για το καλό της πόλης που έχει καταστραφεί από τους επαγγελματίες πολιτικούς που η ανεργία έφτασε στο κόκκινο κι αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα», τόνισε.

Ο δήμαρχος επέρριψε ευθύνες στη Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και στους «ανύπαρκτους», όπως τους χαρακτήρισε βουλευτές και πρόσθεσε ότι είναι υποχρεωμένοι να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή για το καλό του Δήμου, ενώ κατέληξε ότι ως Αχιλλέας Μπέος δεν ζήτησε ραντεβού μαζί τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.