Δωρεάν 5.000 εξετάσεις και σε Βολιώτες διαβητικούς

Πρόγραμμα με τον τίτλο «Προσέχω το Διαβήτη μου», που στοχεύει στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών σε ανασφάλιστους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, θα εφαρμοστεί και στο Βόλο.
Συγκεκριμένα, μέσω επιλεγμένων κοινωνικών ιατρείων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Βόλο καθώς και μέσω των κέντρων της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ θα προσφερθούν στους ασθενείς 5.000 δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου.

Το κίνητρο που οδήγησε στην ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του QualityNet Foundation, κυρία Χρυσούλα Εξάρχου, είναι η καταγεγραμμένη συνεχής διόγκωση του αριθμού των ανασφάλιστων ασθενών που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Το Ενδοκρινολογικό Ιατρείο του Βολιώτη Σπύρου Φώτη παράλληλα,στα πλαίσια ενθάρρυνσης της συμμετοχής ανασφάλιστων διαβητικών ασθενών προσφέρει 30% έκπτωση στην ιατρική επίσκεψη σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Προσέχω τον διαβήτη μου”.

Το πρόγραμμα «Προσέχω το διαβήτη μου» τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρίας, καθώς και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.