Η Εύη θέλει να γίνει η ‘’Μαριάννα’’ του Βόλου

Το ζεύγος Μπέου μέσω Πολύζου στην καλή κοινωνία του Βόλου

Είναι γνωστές οι σχέσεις του ζεύγους Μπέου με το δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο ο οποίος έχει αναλάβει το Promotion τους με διάφορες δραστηριότητες και με στόχο να γίνουν σημαντικά πρόσωπα στην καλή κοινωνία του Βόλου. Έχει ήδη αφιερώσει τρία πρωτοσέλιδα στο περιοδικό του WISH στον κ. Μπέο και την αγαπημένη του Εύη Μπέου, ενώ ήδη προσπαθεί να τους μπάσει στην λεγόμενη καλή κοινωνία του Βόλου ή για κάποιους άλλους στην αστική κοινωνία του Βόλου.

Ο Σωτήρης Πολύζος με πολύ καλές σχέσεις σε αυτό τον κύκλο των αστών του Βόλου πολύ συχνά εθεάθη στην εξωραϊστική ( Λέσχη Κοινωνίας Βόλου ) μαζί με τον Δήμαρχο και την σύζυγο του Εύη και τους έχει γνωρίσει σε πολλούς Βιολιώτες. Πολλές φορές μάλιστα επιδίδονται στην μπιρίμπα μιας και οι δυο τους είναι το σπορ τους.

Η κα Εύη Δαμιανάκη – Μπέου έχει γνωρίσει αρκετές κυρίες οι οποίες μάλιστα την επισκέπτονται συχνά στο κομμωτήριο που λειτουργεί εδώ και μήνες στην οδό Κουμουνδούρου.
Η πρώτη Κυρία της πόλης, όπως της αρέσει να την αποκαλούν, αλλά πάνω από όλα κυρά του Αχιλλέα Μπέου, είναι γεγονός όπως πληροφορούμαι, είναι ευαίσθητο άτομο και αυτό θέλει και να το δείχνει.

Το επικοινωνιακό σχέδιο του Σωτήρη Πολύζου ο οποίος ενδιαφέρεται να κάνει φίρμες αυτούς που είναι φίλοι και βοηθοί είναι να δημιουργήσει την αντίστοιχη “Μαριάννα Βαρδινογιάννη” του Βόλου και στο πρόσωπο της Εύης Μπέου βρήκε αυτό που αναζητούσε.

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος είναι γεγονός ότι από το 1988 που γνωριστήκαμε μου έδειξε έναν πολύ καλό και ευαίσθητο χαρακτήρα. Όποτε του ζητήθηκε να βοηθήσει πάντοτε δήλωνε πρόθυμος, ιδιαίτερα στο τοπικό παράρτημα ‘’Φλόγα’’ για το οποίο έχει διοργανώσει, αφιλοκερδώς πάντα, πολλά γκαλά και πάντα οι καλεσμένοι του συνεισέφεραν ώστε να βοηθήσει ο σύλλογος και η πρόεδρος του, που όντως κάνει μεγάλο αγώνα για τα παιδιά με καρκίνο.

Πριν λίγες ημέρες διοργάνωσε ένα νέο γκαλά αγάπης και η ευκαιρία που ήθελε του παρουσιάστηκε για να γίνει υπό την αιγίδα της κας Εύης Μπέου προσπαθώντας βέβαια να την αναδείξει ως σημαντικό πρόσωπο της φιλανθρωπίας της πόλης μας.

Πιστεύουμε ότι οι προθέσεις της κυρίας Μπέου είναι αγνές διότι προέρχεται από λαϊκή τάξη ανθρώπων και όντως η προσφορά της θα είναι σημαντική αν διέθετε και χρήματα δικά της γι’ αυτό τον σκοπό.

Διότι αν ονειρεύονται να γίνει η Βολιώτισσα «Μαριάννα» τότε θα πρέπει να ζητήσει και ένα κονδύλι για τους σκοπούς της «Φλόγας» από τον πλούσιο σύζυγό της, ο οποίος όπως λέγεται από την καλή κοινωνία του Βόλου δεν της χαλάει χατίρι.
Γεγονός πάντως είναι ότι υπάρχει μια αγωνία εκ μέρους του ζεύγους Μπέου να γίνει σημαντική στην πόλη και όντως ο Σωτήρης Πολύζος διακρίνεται για τις υπηρεσίες του σε «υψηλά» πρόσωπα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.