Κοιτάξτε ποιος μιλάει!

Ένας αλλόκοτος κόσμος που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχε γύρω μας ξέφυγε από το περιθώριο και το καφενείο και όρμησε στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής. Δέρνει, βρίζει, συκοφανεί, χυδαιολογεί και κατοικοεδρεύει μέσα στο δημαρχείο.

Ο Μπέος , ναι ο Μπέος με τα τέσσερα κακουργήματα στην πλάτη του είπε λασπολογώντας για μια ακόμη φορά ότι οι δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Καρεκλίδης και η Κατερίνα Τασσοπούλου της εφημερίδας “Θεσσαλία” έπαιρναν προμήθειες από τον δήμο Βόλου! Ουδέποτε αν και αλλεπάλληλα προκλήθηκε δεν έδωσε μισό στοιχείο στη δημοσιότητα , δεν παρουσίασε ποτέ, ούτε χθες, κανένα έγγραφο. Συνεχίζει με τόνους λάσπης όσο και το βάρος της αναξιοπιστίας του, αλλά και της δικογραφίας του για την εγκληματική οργάνωση να μιλά χωρίς να ξέρει καν τι λέει, με ακροατήριο τους αφιονισμένους οπαδούς του. Στοχοποιεί επαγγελματίες ως κλέφτες του δημοσίου χρήματος ως μιζαδόρους, λες και είμαστε όλοι ίδιοι. Άνθρωποι που με τη δουλειά τους επιβιώνουν μη μπορώντας κανείς να τους καταλογίσει το παραμικρό και δεν επιβιώνουν από τις μίζες του στοιχήματος στοχοποιούνται από έναν σαν το Μπέο.

Ο Μπέος , ναι ο Μπέος, διεκδικεί περγαμηνές πειστικότητας συκοφαντώντας ανθρώπους. Ένας σκελετός του πιο σάπιου συστήματος έχει βγει από το ντουλάπι και έχει καθήσει στην καρέκλα του δημάρχου.

Ο άνθρωπος που έχει αμφισβητήσει ευθέως με τις πράξεις του και τις δημόσιες τοποθετήσεις του την εφαρμογή των Νόμων ως κανόνα κοινωνικής συνύπαρξης, διοικεί μια πόλη. Ο άνθρωπος που έχει καταντήσει τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου κάτι μεταξύ θιάσου και τσίρκου, έχει λόγο.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς μας συνέβη. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε το δικό μας ντουλάπι να κρύβει αυτό τον σκελετό. Δεν ξέρω πού κρύβονταν τόσο καιρό το φάντασμα.
Αλλά σίγουρα κάτι μας συνέβη σαν πόλη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.