Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα παραδοθεί ο περιφερειακός

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου αναμένεται να δοθεί προς χρήση η τρίτη εργολαβία του περιφερειακού του Βόλου, το τμήμα Γορίτσα – Αγριά, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου.

«Η κορδέλα των εγκαινίων θα κοπεί και το έργο θα παραληφθεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, αν και εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ότι το έργο δεν είναι 100% ασφαλές, διότι έπρεπε η σήραγγα να είναι τουλάχιστον πιο φαρδιά», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος. Ωστόσο ανέφερε ότι αναθεώρησε την άποψή του να μην παραλάβει το έργο, μετά το αίτημα των κατοίκων της Ν. Δημητριάδας, για το καλό της πόλης και αφού ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφάλειας.

Για τη λειτουργία της σήραγγας Γορίτσας ο δήμαρχος τόνισε ότι εξειδικευμένο προσωπικό εκπαιδεύει υπαλλήλους του Δήμου που θα λειτουργήσουν το τούνελ και την ηλεκτρονική σηματοδότηση, ενώ απομένει η παραλαβή του έργου από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου.

Ερωτηθείς για την εργολαβία σκούπα και τα προβλήματα που υπάρχουν ο Αχιλλέας Μπέος παρέπεμψε στους πρώην δημάρχου Βόλου Αλέκο Βούλγαρη και Πάνο Σκοτινιώτη, λέγοντας ότι δεν θα πει κάτι για τα έργα και τις κακοτεχνίες προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.

Τέλος, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, θα παρουσιάσει το πλήρες πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής μέχρι το 2019.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.