«Ποντικός» προσπάθησε να διαρρήξει ιατρείο και συμβολαιογραφείο

Για απόπειρα διάρρηξης συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Βόλο ένας 38χρονος Αλβανός «ποντικός», ο οποίος ανέβηκε σε μπαλκόνι 2ου ορόφου όπου στεγάζονται ιατρείο και συμβολαιογραφείο και προσπάθησε να τα διαρρήξει. Έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Στο μεταξύ, για ληστεία κατά συρροή διώκονταν 19χρονος που είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου. Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και όπως διαπιστώθηκε είχε διαφύγει από το Ίδρυμα και διώκονταν βάσει απόφασης για ληστεία κατά συρροή από κοινού.

Επίσης, μια 30χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία συνελήφθη σήμερα από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βελεστίνου, διότι οδηγούσε δίκυκλο χωρίς δίπλωμα.

Ακόμη, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο συνελήφθη σήμερα 41χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, που διέθετε προς πώληση οπωρολαχανικά χωρίς να διαθέτει άδεια.

Τέλος, προσαγωγή ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές έγινε σήμερα στο Α.Τ. Βόλου, διότι επαιτούσε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πταίσματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.