Σε ρόλο «σερίφη» ξανά ο δήμαρχος Βόλου, έκοβε κλήσεις στο κέντρο του Βόλου

Μεγάλη "επιχείρηση" με τη συμμετοχή της δημοτικής αστυνομίας, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και συνεργατών

Συνέχεια του χθεσινού σόου και σήμερα από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που συνοδευόμενος από δημοτικούς αστυνόμους, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες, βγήκε στις κεντρικές αρτηρίες του Βόλου για να βάλει τάξη στο κυκλοφοριακό πρόβλημα με τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο δήμαρχος σε ρόλο «σερίφη» πήγε να επιβάλει την τάξη και δεν δίστασε για μια ακόμη φορά να απειλεί τους οδηγούς που «δε βάζουν μυαλό», όπως έλεγε, αλλά και καταστηματάρχες που είχαν τα αυτοκίνητα σταθμευμένα έξω από τα καταστήματά τους, ότι θα τους αφαιρέσει την άδεια. Σε φορτηγά αυτοκίνητα που ξεφόρτωναν εμπορεύματα, λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, ο Αχ. Μπέος, έλεγε ότι η φορτοεκφόρτωση γίνεται μέχρι τις 10 το πρωί.

Στη θέα του δημάρχου και της Δημοτικής Αστυνομίας, ποικίλα ήταν και τα σχόλια των περαστικών, οι περισσότεροι από τους οποίους συμφωνούσαν μαζί του και του έλεγαν «καλά κάνεις», ενώ άλλοι είχαν διαφορετική άποψη και χλεύαζαν τον τρόπο με τον οποίο βγήκε στο δρόμο για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ως γνήσιος «σερίφης», ο Αχιλλέας Μπέος υποδείκνυε στους τέσσερις δημοτικούς αστυνόμους που βρισκόταν στους δύο δρόμους ποια αυτοκίνητα να γράφουν και ποια όχι, ενώ σε μια περίπτωση ζήτησε ο ίδιος κατσαβίδι, για να αφαιρέσει τις πινακίδες αυτοκινήτων που είχαν παρκάρει στο πεζοδρόμιο (!), επί των οδών Ιάσονος – Σπυρίδη…

Τελικά, μετά το σόου, που διήρκεσε περίπου μισή ώρα, ο δήμαρχος και η συνοδεία του, κατέληξαν στο Δημαρχείο Βόλου, αφού πρώτα άδειασαν τις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος (από Φιλελλήνων μέχρι Ιωλκού).

Σημειώνεται ότι και χθες ο δήμαρχος βγήκε στους δρόμους και απομάκρυνε ο ίδιος τους οδηγούς που είχαν παρκάρει παράνομα στις κεντρικές αρτηρίες του Βόλου, ενώ άφησε αιχμές κατά της Τροχαίας που δεν κάνει ελέγχους και απείλησε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, για υποβολή μήνυσης κατά του διοικητή της Τροχαίας Βόλου.

ΜΠΕΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΜΠΕΟΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝΜΠΕΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΜΠΕΟΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙΜΠΕΟΣ- ΟΔΗΓΟΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.