Συνεχίζεται η συλλογή πλαστικών καπακιών

«Μετατρέπονται» σε αμαξίδια για ανήμπορους συμπολίτες…

από το Σύλλογο Γονέων & κηδεμόνων 14ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής πλαστικών καπακιών που ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες.
Μετά την πρώτη επιταγή των 300 ευρώ που παραδόθηκε στο Σωματείο «Ιππόκαμπος», άλλη μια επιταγή 2500 ευρώ προστέθηκε πρόσφατα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα χρήματα αυτά δόθηκαν στην εταιρία που επέλεξαν οι γονείς των δύο παιδιών του ΕΕΕΕΚ Βόλου, ως προκαταβολή της παραγγελίας και τα αμαξίδια υπολογίζεται ότι θα έρθουν από Γερμανία τέλος Δεκεμβρίου.

Σε μια μεγάλη γιορτή που θα διοργανωθεί από το ΕΕΕΕΚ Βόλου, αρχές Φεβρουαρίου, θα παραδώσουμε τα αμαξίδια στον Αντώνη και τον Παναγιώτη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γεν. Γραμματέας του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ», κ. Πέτρος Μπέλλος.

«Για πρώτη φορά από το 2009, χρονολογία ιδρύσεως του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ», μας δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσουμε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η όλη προσπάθεια συνδυάζει την οικολογική-περιβαλλοντική αλλά και την ανθρωπιστική ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, παιδιών, συλλόγων, σχολείων και επαγγελματιών». Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τη Δ.Ε.Η. Βόλου, το Δημοτικό Σχολείο Τρικερίου αλλά και την τοπική κοινωνία, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας.

Ευχαριστούμε επίσης το 31ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, το 8ο & 10ο Γυμνάσιο Βόλου, το 33ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης Λάρισας, αλλά και όλους τους απλούς πολίτες οι οποίοι συνεχίζουν να φέρνουν στο Σωματείο πλαστικά καπάκια.
Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, σύλλογοι, σχολεία και επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το Σωματείο στο τηλέφωνο 2421044828 κάθε Δευτέρα απόγευμα ώρες 17:00-20:00 & Παρασκευή πρωί 11:00-13:00 ή στα κινητά τηλέφωνα 6976158678 & 6972852094 ή στο mail [email protected] και στη σελίδα μας στο FaceBook <<ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ>>.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.